Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Конкурс Інтелект-Творчість-Успіх

5 червня о 14.00 у Палаці студентів Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара (пл. Шевченка, 1) відбудеться святкова церемонія підведення підсумків 13 міського конкурсу на кращу науково-практичну розробку "Інтелект - Творчість - Успіх" Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради. Привітає переможців конкурсу перший заступник міського голови Анатолій Крупський.
   У цьогорічному конкурсі "Інтелект - Творчість - Успіх" взяли участь  близько тисячі студентів з різних вищих навчальних закладів міста, науковою роботою яких керували 195 докторів та кандидатів наук. До фіналу увійшли 47 робіт, яких оцінювали у 5 номінаціях: соціально-значимі проекти, сучасні технології енергозбереження, будівництво та архітектура, техніка і виробництва та екологічні проблеми Дніпропетровщини. Автори цих робіт отримають дипломи фіналістів та грошові премії від міської організації роботодавців, які замовляли ці наукові роботи,  зазначають в управлінні.
    Конкурс “Інтелект — Творчість — Успіх” проводиться у Дніпропетровську з 2002 року міською організацією роботодавців спільно з Дніпропетровської міської радою з метою залучення студентської молоді до науково-дослідницької роботи та формування кадрового поповнення для підприємств та організацій міста.