Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Всеукраїнський велопробіг «Велодень-2015».

   23 травня об 11.00 від Фестивального причалу стартує щорічний Всеукраїнський велопробіг «Велодень-2015». Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.
   У веломарафоні візьмуть участь близько двох тисяч велосипедистів різного віку  з Дніпропетровська та області. Учасники велопробігу рухатимуться за маршрутом: Фестивальний причал (старт) – Набережна В.І. Леніна – вул. Московська – просп. Карла Маркса – вул. Шмідта – річковий порт – Молодіжний парк (Набережна Заводська, 53 фініш). Реєстрація учасників з 9:45 на Фестивальному причалі.
   З 12:00 на території Молодіжного парку розпочнеться спортивно-розважальна програма з різними конкурсами, вікторинами, лотереями, там же проходитиме доросла та дитяча велогонки. Після розважальної програми відбудеться нагородження переможців  гонок, зазначають в управлінні.
   Перший «Велодень» було проведено у Дніпропетровську у 2004 році. У 2007 році цей захід став Всеукраїнським. Організатором заходу у місті є Дніпропетровська асоціація екстремальних видів спорту, додають в управлінні.