Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Нагородження переможців конкурсу концертмейстерської майстерності "Конц-Майстер".

  21 травня о 12.00 у Дніпропетровському будинку вчителя (вул. Дем’яна Бідного, 14) відбудеться заключний концерт і церемонія нагородження учасників та переможців міського конкурсу концертмейстерської майстерності шкіл естетичного виховання «Конц-Майстер». Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Ірини Зайцевої. 
  Цього року у конкурсі взяли участь 31 концертмейстер з 17 шкіл естетичного виховання, 40 учнів-солістів (спів, скрипка, флейта, бандура, саксофон, ансамблі різних складів), 30 провідних артистів-виконавців з Дніпропетровського державного академічного театру опери та балету, Дніпропетровської консерваторії ім. М. Глінки та Дніпропетровської філармонії ім. Л. Когана, зазначають в управлінні.
  Міський конкурс концертмейстерської майстерності шкіл естетичного виховання «Конц-Майстер» започаткований у 2009 році Дніпропетровською дитячою музичною школою № 1 та міським методичним об’єднанням концертмейстерів шкіл естетичного виховання за сприяння управління культури та мистецтв міської ради.