Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Конкурс серед пришкільних правових клубів та гуртків на тему "Сімейні цінності".

   20 травня о 12.30 у централізованій бібліотеці для дорослих» (вул. Леніна, 23, 3 поверх, лекційний зал) відбудеться ІІ етап конкурсу серед правових клубів та гуртків, які діють при школах та ліцеях міста на тему «Сімейні цінності». Про це повідомили організатори конкурсу – Дніпропетровське міське управління юстиції.
   У конкурсі візьмуть участь команди шкіл, які перемогли у першому етапі конкурсу, зокрема – це команда «Лідер» школи №74, команда «Лексус» міського юридичного ліцею, команда «Перлина» школи №16, команда «Мрії юності» школи №48, команда «Без семьи нет человека»школи №120 та команда «Весела п’ятірка» школи №123.
   ІІ етап проходитиме у форматі інтелектуального конкурсу, який проходитиме у кілька етапів. Перший – це «Привітання»: кожна команда повинна представити себе (пояснити свою назву, надати розшифровку логотипу, проголосити девіз). Під час другого етапу: капітани команд захищатимуть свої твори щодо сімейних цінностей, розкриваючи їх зміст з моральної та правової точок зору. Третій етап: конкурс капітанів. Команди-переможці конкурсу отримають грамоти, дипломи та подарунки, зазначають організатори.
   Конкурс серед правових клубів та гуртків на тему «Сімейні цінності» проводиться Дніпропетровським міським управлінням юстиції за підтримки міської Міжвідомчої координаційно - методичної ради з правової освіти населення при Дніпропетровській міській раді з метою підвищення рівня правової  культури та правової свідомості учнів.