Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дискусія «Чим Україна може надихнути Європу? Чим Україна може збагатити Європу?»

  18 травня об 11.30 у центральній міській бібліотеці (вул. Леніна, 23)відбудеться дискусія «Чим Україна може надихнути Європу? Чим Україна може збагатити Європу?». Про це повідомили в управлінні міжнародних зв'язків Дніпропетровської міської ради.
   На захід запрошені Голова Євросоюзу в Україні Ян Томбінські, Генеральний Консул Німеччини Детлеф Вольтер, Віце-президент Торгово-промислової палати, начальник управління зовнішньоекономічних зв'язків Сергій Кучерявенко, Голова української делегації в Європарламенті, народний депутат України Іван Куліченко та інші. У дискусії також візьмуть участь студенти, аспіранти, викладачі вищих навчальних закладів та представники громадських організацій. Вони говоритимуть про німецько-українські відносини, про те, що Україна може дати Європі та про напрямки розвитку України на шляху до євроінтеграції.
  О 14.00 розпочнеться ярмарок проектів,  де європейці розкажуть місцевим громадським організаціям як оформити документи на отримання гранту на реалізацію власних проектів.