Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Святковий концерт до Дня Європи.

16 травня об 11.00 на Європейській площірозпочнеться святковий концерт до Дня Європи. Про це повідомили в управлінні міжнародних зв'язків Дніпропетровської міської ради.
   Святковий концерт розпочнеться виступом гармоніста, далі гостей свята розважатимуть артисти, що брали участь у багатьох талант-шоу. Ведучий свята між їх виступами розповідатиме про Євросоюз. Після цього всі бажаючі зможуть долучитися до майстер-класу із зумби. Зумба –танцювальна фітнес-програма на основі латинських  та світових ритмів, зазначають в управлінні.
   На святі працюватимуть художники та фотографи, останні безкоштовно фотографуватимуть містян на фоні копії Ейфелевої вежі. На площі будуть розміщені й інформаційні стенди Німеччини, Італії та Франції, де кожен бажаючий зможе дізнатися загальну інформацію про цю країну, додають в управлінні.
   Щорічно у третю суботу травня в Україні відзначається День Європи. Указ про започаткування свята підписав Президент України у 2003 році. Вперше святкові заходи з нагоди дня Європи у Дніпропетровську відбулися у 2004 році за підтримки Представництва Європейської Комісії в Україні. З того часу заходи до Дня Європи стали традицією у нашому місті.