Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Фестиваль «Дніпропетровськ –єдина родина».

  14 травня о 14.00 у міському Палаці дітей та юнацтва ( вул. Набережна Перемоги, 5) відбудеться фестиваль національно-культурних товариств та етнографічних груп «Дніпропетровськ –єдина родина». Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради.
   У заході візьмуть участь вихованці євроклубів загальноосвітніх навчальних закладів № 22,  № 23,  №  28,  № 32,  № 50,  № 136, представники грузинської, татарської, польської, єврейської та вірменської діаспори. До концерту долучаться і творчі колективи позашкільних навчальних закладів: народний ансамбль танцю «Цвітень», зразковий ансамбль сучасної пісні  «Співаночки», театр пісні «Альянс», шоу-студія «БЕБ», хореографічний колектив «Зіронька», студія естрадного вокалу «Індіго» та хореографічний колектив «Забавки», зазначають в управлінні.
  Мета фестивалю – популяризація культурної та духовної спадщини народів України, згуртування українського суспільства та формування громадянської активності й демократичної поведінки школярів шляхом європейської просвіти, зазначають в управлінні освіти та науки.