Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Засідання круглого столу на тему "Дніпропетровськ – місто волонтерів".

  14 травня об 11.00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться засідання круглого столу за темою: «Дніпропетровськ – місто волонтерів: синергія у трикутнику «громада-влада-ЗМІ». Про це повідомили в управлінні внутрішньої політики Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю виконуючої обов’язки міського голови Галини Булавки.
   У засідання круглого столу візьмуть участь представники управлінь міської ради, директор та менеджер проектів Українського форуму благодійників, керівник та координатор моніторингових проектів Асоціації «Спільний простір», керівники двох телеканалів: ДОДТРК «51 канал» та 11 канал, представники громадських організацій та благодійних фондів міста й області.
   Учасники заходу з-поміж іншого обговорюватимуть: результати моніторингу 51 та 11 телеканалів, зокрема, скільки уваги приділяють ці ЗМІ висвітленню практик благодійності та волонтерства, які події стають інформаційними приводами; приклади успішної співпраці між організаціями громадянського суспільства, владою та ЗМІ в інших регіонах; аналіз нових реалій у відносинах між громадянським суспільством, владою і ЗМІ тощо. Також під час заходу для благодійних та громадських організацій буде представлена інформація про зміни в законодавстві, які впливають на роботу громадського сектору, зазначають в управлінні.
   Під час засідання круглого столу працюватиме фотовиставка «Благодійність крізь призму об’єктива». На ній будуть представлені 40 фоторобіт авторів з різних куточків України, присвячених благодійсності, додають в управлінні.
   Організаторами круглого столу «Дніпропетровськ – місто волонтерів: синергія у трикутнику «громада-влада-ЗМІ» є консорціумАсоціація «Спільний простір»/Комітет «Рівність можливостей», Український форум благодійників та Дніпропетровська міська рада.