Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Святкові заходи на День Перемоги.

   9 травня о 10.00 відбудеться урочиста церемонія покладання квітів до монумента «Вічна Слава» з нагоди 70-ї річниці Перемоги  над нацизмом у Другій світовій війні. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. У покладанні квітів візьмуть участь ветерани війни, керівники області та міста, районів, голови обласної та міської ветеранських організацій, керівники силових структур,представники профспілок, релігійних громад міста, політичних партій та громадських організацій.
   Під час урочистої церемонії духовий оркестр виконає гімн України. Учасники заходу хвилиною мовчання віддадуть данину пам’яті людям, які загинули в боротьбі знацизмомв роки війни.   
   Об 11.00на Фестивальному причалі розпочнуться святкові концерти, під час яких виступатимуть творчі колективи районів міста, лунатимуть пісні воєнних років. Також працюватиме польова кухня.
   Об 11.00на проспекті Карла Маркса від площі Героїв Майдану стартує міська легкоатлетична естафета, присвячена 70-й річниці Перемоги.
   О 12.00 на площі Героїв Майдану проходитиме конкурс дитячого малюнка на асфальті  «Малюємо Мир». Долучаться до конкурсу учні шкільних гуртків образотворчого мистецтва.