Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Легкоатлетична естафета, присвячена 70-й річниці Перемоги.

  9 травня об 11.00 на проспекті Карла Маркса від площі Героїв Майдану стартує міська легкоатлетична естафета, присвячена 70-й річниці Перемоги. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Реєстрація учасників з 10.00.
  У естафеті візьмуть участь школярі, студенти технікумів, коледжів та вищих навчальних закладів міста, загалом 150 команд, а це близько 2 тисяч дніпропетровців.  Учасники естафети пробіжать за маршрутом: просп. Карла Маркса, 61 (старт) – вул. Карла Лібкнехта – вул. Артема (поворот)  – вул. Ширшова - вул. Московська - вул. Леніна - вул. Юліуша Словацького - вул. Половецька - вул. Столярова (магазин 1 000 дрібниць) – поворот і назад до площі Героїв Майдану. На час проведення естафети буде перекрито рух транспорту, зазначають в управлінні.
  Засновниками легкоатлетичної естафети є дніпропетровські ЗМІ, вони і нагороджуватимуть переможців. 34 телеканал нагородить команди школярів, 9 телеканал - команди вищих навчальних закладів, газета «Наше місто» - команди професійно-технічних училищ, газета «Днепр вечерний» – вручить приз першого етапу, газета «Зоря» - нагородить команду, яка отримає абсолютну перемогу, зазначають в управлінні.
   Міська легкоатлетична естафета вперше була проведена за ініціативи видань «Зоря» та «Дніпровська правда» 25 жовтня 1944 року - у день визволення міста. Згодом її почали проводити 9 травня у День Перемоги.