Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Першотравневий пікнік «Єдина країна – єдина сім’я».

   1 травня о 14.00 у парку культури та відпочинку ім. Воронцова відбудеться щорічний першотравневий пікнік «Єдина країна – єдина сім’я». Цього року він проходитиме під гаслом «Мир нашому дому!». Про це повідомили організатори заходу –  Індустріальна районна рада. На захід запрошено керівників області та міста, послів та консулів різних країн.
   Першотравневий пікнік у парку проходитиме 1 та 2 травня, основні заходи відбудуть 1 травня. У ці святкові дні до парку запрошуються мешканці з родинами, дітьми, друзями. На різних майданчиках парку усі бажаючі зможуть долучитися до майстер-класів з петриківського розпису, лозоплетіння, виготовлення ляльок-мотанок, декупажу, боді-арту, малювання кавою тощо. Проходитимуть дегустація страв різних національних кухонь, конкурси та вікторини від партнерів заходу, ярмарок-продаж виробів майстрів народного промислу з різних куточків України, зазначають у райраді.
   Під час пікніка на глядачів чекають різні шоу та програми, у тому числі байк-шоу від клубу «Баламути», занурення у воду  від федерації зимового плавання «Білий ведмідь», спортивні змагання. На сцені парку виступатимуть  місцеві творчі колективи, рок-гурти, зірки української естради Мілана Нарнія, Ольга Вороніна,вокальний ансамбль «Нотки» (м. Кривий Ріг).  Дитячі театри моди «Екстрим» та «Ніка» покажуть свої колекції. У святкуванні візьмуть участь представники різних національних товариств, серед них  грузини, цигани, вірмени,  євреї, корейці, німці, поляки, греки, татари, білоруси, азербайджанці та інші. Наприкінці вечора на гостей свята чекає дискотека від радіо «Європа-плюс», додають у райраді.
   Щорічний першотравневий пікнік «Єдина країна – єдина сім’я» організовує Індустріальна районна рада за підтримки Дніпропетровської обласної державної адміністрації та Дніпропетровської міської ради.