Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Гала-концерт міського фестивалю художньої творчості інвалідів «Крок до творчості – крок до життя».

   28 квітня об 11.00 у театрі ім. М. Горького (просп. Карла Маркса, 97) відбудеться святковий гала-концерт 22-го міського фестивалю художньої творчості інвалідів «Крок до творчості – крок до життя». Про це повідомили в управлінні праці та соціального захисту населення Дніпропетровської міської ради. Привітає учасників фестивалю заступник міського голови Олена Лозенко.
   У концерті візьмуть участь творчі колективи людей з обмеженими фізичними можливостями. Вони продемонструють свої таланти у танцях, співах, читанні віршів. З  10.00 у холі театру проходитиме виставка творчих робіт інвалідів, зокрема, там будуть представлені роботи з бісеру, вишивки, картини, аплікація та інші вироби прикладного мистецтва.
   Міський фестиваль творчості інвалідів «Крок до творчості – крок до життя» проходить щорічно з 1993 року.
   У Дніпропетровську мешкають близько 45  тисяч інвалідів. Соціальний захист цієї категорії громадян здійснюється  згідно відповідного Закону України. На місцевому рівні працює програма соціального захисту  інвалідів Дніпропетровська "Турбота" на 2013-2017 роки та Програма надання послуг та інших видів допомоги соціально незахищеним верствам населення міста на 2014-2018 роки, додають в управлінні.