Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Нагородження переможців конкурсу «Кращі спортивні досягнення Дніпропетровська - 2014».

  28 квітня о 16.00 у Дніпропетровському академічному українському музично-драматичному театр ім. Т.Г. Шевченка (вул. Леніна, 5)відбудеться нагородження переможців конкурсу «Кращі спортивні досягнення Дніпропетровська - 2014». Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.
  Цього року на конкурсі 12 номінацій: «Сила людського духу», «Спортивний журналіст року», «Спортивна федерація року», «Спортивна школа року», «Меценат року», «Кращий вчитель фізичної культури», «Лідер спорту ветеранів», «Тренер року» , «Спортсмен року», «Спортсменка року», «Подія року», «Турнір року». На номінації претендують 36 лауреатів. Переможців визначає спеціальна комісія, до складу якої входять тренери з різних видів спорту  та представники спортивної громадськості міста, зазначають в управлінні.
  Вручати нагороди переможцям будуть відомі люди Дніпропетровська: бізнесмени, спортсмени, представники влади.
  Конкурс «Кращі спортивні досягнення Дніпропетровська» проводиться вже шостий рік поспіль з метою популяризації здорового способу життя та різних видів спорту, повідомляють в управлінні.