Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

ІІІ етап Чемпіонату України з кантрі-кросу для квадроциклів «Ukrainian Cross-Country».

  25 квітня о 10.00 на аеродромі Дніпропетровського авіаспортклубу (колишній аеродром селища Ювілейне, аеродром «Каменка», від перехрестя Донецького шосе та вулиці Совхозної в сторону Полтави 4 км) стартує ІІІ етап Чемпіонату України з кантрі-кросу для квадроциклів «Ukrainian Cross-Country». Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.
  Цього дня у гонках візьмуть участь близько 100 спортсменів – дорослих та дітей, вони на багах та квадрациклах різної потужності  на швидкість долатимуть трасу з різкими поворотами та трамплінами. Загалом Чемпіонат України з кантрі-кросу «Ukrainian Cross-Country» проходить у 8 етапів. За результатами змагань володар 1 місця отримає звання майстра спорту з кантрі-кросу, за 2 та 3 місце – звання кандидатів у майстри спорту, зазначають в управлінні.
  Чемпіонат України з кантрі-кросу для квадроциклів «Ukrainian Cross-Country» у Дніпропетровську проходить вдруге. Організатори змагань – управління у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради та Всеукраїнська організація автомобільного спорту України.