Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття XІІ Всеукраїнського фестивалю «Наддніпрянські Пасхальні піснеспіви».

   25 квітня об 11.00 на площі біля Свято-Миколаївського храму (Монастирський острів) відбудеться урочисте відкриття  XІІ Всеукраїнського фестивалю духовних піснеспівів «Наддніпрянські Пасхальні піснеспіви». Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Привітає учасників фестивалю Владика Іриней та заступник міського голови Ірина Зайцева.
   На сцену Пасхального фестивалю вийдуть 8 світських, 4 церковних та 14 дитячих хорових колективів, загалом 520 учасників з різних міст Дніпропетровської області та Вінниці. Знайомити слухачів з учасниками фестивалю та програмами їх виступів будуть незмінні ведучі усіх  фестивалів духовних піснеспівів  настоятель Спасо-Преображенського Кафедрального Собору, протоієрей Ярослав Денека та матушка Ангеліна Ничипорук.Всі учасники фестивалю отримають дипломи та подарунки, зазначають в управлінні.
   Фестиваль духовних піснеспівів заснований Дніпропетровською міською радою та Дніпропетровським єпархіальним управлінням Української Православної церкви з метою духовного відродження українського народу, додають в управлінні.