Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття фестивалю екстремальних видів спорту «Dnepr Extreme Open 2015».

  25 квітня о 13.00 у молодіжному парку відпочинку та дозвілля (Набережна Заводська, 53) відбудеться відкриття фестивалю екстремальних видів спорту «Dnepr Extreme Open 2015». Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.
  Планується, що у змаганнях візьмуть участь близько 500 спортсменів з різних міст України, будуть також гості із Росії.Змагання проходитимуть у таких видах спорту: скейтборд, BMX (вид велосипедів, у яких колеса менше, ніж зазвичай), МТБ(памп-трек- спеціальна велосипедна траса, на якій безліч ям та кочок), велогонка, спортивний туризм, скелелазіння, ролер-спорт (катання на роликах), слеклайн (ходіння по натягнутому канату) та стріт-дэнс (вуличний танець). Всі бажаючи зможуть взяти участь у майстер-класах зі спортивного туризму, памп треку, слеклайну, повітряної гімнастики на полотнах та батуті. Учасники, які приїдуть на фестиваль з дітьми зможуть залишити їх у спеціально організованій слеклайн - зоні, де дітлахам покажуть, як ходити по натягнутому канату. Ще маленьких екстремалів навчатимуть кататися на роликах, зазначають в управлінні.
  Під час фестивалю працюватиме благодійний розпродаж «GARAGE SALE», де можна буде придбати різноманітні речі - від старих книг до смаколиків. Закриватиме фестиваль концерт українських гуртів «Plusband», «Keyplan»,  «[brackets]» , « Dumbvoice», «Zagreb» та «Лейтенант коломбо», додають в управлінні.
  Фестиваль екстремальних видів спорту проводиться третій рік поспіль з метою  популяризації екстремальних видів спорту серед молоді.