Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Презентація проекту Цільової програми з підвищення енергоефективності у житлових будинках.

    23 квітня о 10.00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, кім. 724) відбудеться презентація проекту Цільової програми з підвищення енергоефективності у житлових будинках Дніпропетровська. Про це повідомили у департаменту промисловості, підприємництва та інвестицій Дніпропетровської міської ради.
   У презентації візьмуть участь фахівці департаменту,  представники постійних депутатських комісій,комунальних підприємств міської ради, проекту USAID«Муніципальна енергетична реформа в Україні», Інституту місцевого розвитку, громадських організацій, ОСББ та підприємств-носіїв технологій з підвищення енергоефективності. Учасники заходу з-поміж іншого обговорять фінансування заходів з підвищення енергоефективності у житлових будинках, практичний досвід ОСББ, зазначають у департаменті.
   Проект Цільової програми з підвищення енергоефективності у житлових будинках Дніпропетровська створений з метою зниження споживання паливно-енергетичних ресурсів та води у житловому секторі міста за рахунок впровадження там енергоефективних заходів, додають у департаменті.