Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

ХХV Міжнародна наукова конференція "Стародубовські читання - 2015".

  20 квітня о 10.00 у залі засідань вченої ради Придніпровської державної академії будівництва та архітектури (вул. Чернишевського, 22а) відбудеться ХХV Міжнародна наукова конференція "Стародубовські читання - 2015", присвячена пам'яті академіка НАНУ, доктора технічних наук, професора, заслуженого діяча науки й техніки України, лауреата премії Ради Міністрів СРСР Кирила Стародубова. Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Олени Лозенко.
  У роботі конференції візьмуть участь аспіранти, вчені, науковці з різних міст України, а також країн Близького та Далекого Зарубіжжя. Учасники заходу говоритимуть про  інноваційний розвиток будівельної галузі, морально-духовне становлення науковців, особливо молодих, обміняються найсучаснішими науковими ідеями та розробками.
  Стародубівські читання проводяться 25 років. Їх ініціатором є Придніпровська державна академія будівництва та архітектури. За роки проведення конференції у ній взяли участь вчені із 13 країн світу, за результатами конференції видано 45 збірників наукових праць, зазначають в управлінні.