Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочистості до 70-річчя дитячої музичної школи №2.

  16 квітня о 16.00 у приміщенні Національного гірничого університету (вул. К. Маркса, 19, ІІ корпус, І поверх) відбудуться урочистості до 70-річчя Дніпропетровської дитячої музичної школи №2  ім. А. Я. Штогаренка. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Привітає школу з ювілеєм заступник міського голови Ірина Зайцева.
   Під час святкового концерту керівників та викладачів школи нагородять подяками міського голови та управління культури і мистецтв Дніпропетровської міської ради, зазначають в управлінні.
  У Дніпропетровській  дитячій музичній школі №2 навчають дітей віком від 5 до 16  років.  Сьогодні тут опановують різноманітні музичні інструменти понад 300 учнів, допомагають їм у цьому 47 викладачів, зазначають в управлінні.
  Загалом за 70 років існування школи понад 1 тисячу 300 дітей отримало початкову музичну освіту. Багато з них стали викладачами музичних шкіл, музичних училищ, диригентами, професорами та виконавцями не тільки в Україні, а й за кордоном - у  Німеччині, Великій Британії, США, Ізраїлі, Австрії, Франції, Грузії та Росії, додають в управлінні.