Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття фестивалю-конкурсу «Студентська весна – 2015».

   7 квітня о 15.00 в актовій залі Українського державного хіміко-технологічного університету (просп. Гагаріна, 8) відбудеться  урочисте відкриття міжвузівського фестивалю-конкурсу «Студентська весна – 2015». Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Ірини Зайцевої.
   Цього року  для участі у фестивалі подали заявки команди 12 вищих навчальних закладів міста III-IV рівня акредитації. Протягом місяця вони у своїх навчальних закладах покажуть понад 300 творчих номерів.Кращі виконавці та колективи одержать звання “Лауреат фестивалю “Студентська весна”. За результатами оцінювання звітних концертів, переможцем визначиться творчий колектив вищого навчального закладу, який набере найбільшу кількість балів. Переможець отримає перехідний приз - статуетку Гран-прі фестивалю.
   Фестиваль «Студентська весна» проводиться  з 1960-х років за ініціативи профспілок вузів. З 2000  року організатором фестивалю є управління у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Фестиваль проводиться з метою виявлення талановитої молоді, додають в управлінні.