Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Розширене засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва міста.

   7 квітня об 11.30 у залі засідань вченої ради Дніпропетровського університету ім. Альфреда Нобеля (вул. Набережна Леніна, 18) відбудеться розширене засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва міста Дніпропетровська на тему: «Актуальні питання зайнятості населення та працевлаштування молоді». Про це повідомили у департаменті промисловості, підприємництва та інвестицій Дніпропетровської міської ради.
   У роботі засідання візьмуть участь представники департаменту, Дніпропетровського обласного Центру зайнятості, Дніпропетровського університету ім. Альфреда Нобеля, члени координаційної ради з питань розвитку підприємництва Дніпропетровська, керівники громадських об’єднань підприємців, роботодавці Дніпропетровщини, студенти та випускники університету. Учасники заходу обговорять сучасні тенденцій та проблеми, що склалися на ринку праці, визначать ключові напрями їх вирішення, зазначають у департаменті.
   Після підбиття підсумків круглого столу у залі Нобелівських лауреатів університету розпочнеться «Ярмарок вакансій – 2015». О 13:30 перед студентами з презентацією кар’єрних можливостей виступатимуть роботодавці Дніпропетровщини.У заході візьмуть участь близько 20 роботодавців. Після презентації компаній студенти та випускники матимуть змогу поспілкуватися з роботодавцями безпосередньо в холі залу Нобелівських лауреатів, додають у департаменті.