Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття IV Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій.

   3 квітня о 15.30 в офісі «Київстар»(пр. Гагаріна, 103-а, конференц-зала) відбудеться урочисте відкриття IV Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій. Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Олени Лозенко.
   IV Всеукраїнська учнівська олімпіада з інформаційних технологій проходитиме з 3 по 7 квітня, практичні тури відбудуться на базі ліцею інформаційних технологій. У змаганнях візьмуть участь 88 учнів 10-11 класів – переможці обласних олімпіад з усієї України. У день відкриття олімпіади старшокласники матимуть можливість поспілкуватися з  фахівцями з IT-технологій компаній «Київстар» та «Майкрософт – партнерів проведення олімпіади. Фахівці познайомлять школярів з останніми інноваціями у сфері телекомунікацій та сучасними трендами розвитку інноваційних технологій в Україні й світі, зазначають в управлінні.   
   Всеукраїнська олімпіада з інформаційних технологій започаткована у 2012 році наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України на базі досвіду Дніпропетровської міської олімпіади з інформаційних технологій,  яка проводилася у Дніпропетровську  протягом 13 років, додають в управлінні.