Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Свято до Дня дитячої книги.

  2 квітня о 12:00 у Дніпропетровському Будинку мистецтв (вул. Філософська, 23) відбудуться урочистості з нагоди Міжнародного дня дитячої книги та 210-ї річниці від дня народження відомого дитячого письменника Ганса Крістіана Андерсена. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Ірини Зайцевої.
  Цього дня колектив Будинку мистецтв підготував для школярів свято. Зокрема, маленькі відвідувачі почують про життя та творчість Великого казкаря Ганса Крістіана Андерсена, побачать мультфільми, створені за його творами та фільм про самого Андерсена. Діти також поспілкуються з молодими дитячими письменниками міста – живими казкарями та поетами: Катериною Каленіченко, Ольгою Рєпіною та Ларисою Омельченко. Автори познайомлять присутніх зі своїми новими творами. До заходу зможуть долучитися усі бажаючі, вхід вільний, зазначають у Будинку мистецтв.
  З ініціативи та за ухвалою Міжнародної ради дитячої книги з 1967 року саме в день народження Андерсена, 2 квітня, відзначається Міжнародний день дитячої книги.