Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Зустріч з делегацією Представництва ЄС в Україні.

  12 березня о 9.30 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. К. Маркса, 75, біла зала) відбудеться зустріч першого заступника міського голови Анатолія Крупського з делегацією Представництва ЄС в Україні. Про це повідомили в управлінні міжнародних зв'язків Дніпропетровської міської ради. Учасники зустрічі говоритимуть про співпрацю на місцевому рівні та допомогу ЄС Україні.
   Об 11.00 у конференц-залі готелю «Abri» (узвіз Калініна, буд. 1) відбудеться  засідання круглого столу щодо розвитку стосунків між ЄС та Україною. На зустріч запрошені представники делегації Представництва ЄС, журналісти та громадські активісти. Під час засідання учасники говоритимуть про  те, в який спосіб ЄС підтримує реформи та внутрішні перетворення України. Також експерти торкнуться питання гуманітарної допомоги постраждалим від АТО, що надається Євросоюзом через партнерські організації, зазначають в управлінні.
   Зустріч у міській раді та засідання круглого столу відбувається у рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні». Захід проводиться з метою поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців про розвиток відносин між Україною та ЄС у різних галузях.