Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

ХХVІІ турнір з дзюдо пам'яті Івана Прищепи.

   7 березня об 11.00 у спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву №6 (пр. Газети «Правда», 36д) стартує ХХVІІ турнір з дзюдо пам'яті Івана Прищепи. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради міської ради. Привітає спортсменів заступник міського голови Ірина Зайцева.
   У змаганнях візьмуть участь юнаки 2000-2001 та 2002 років народження, всього близько 100 юних спортсменів, які приїдуть з різних міст України: Харкова, Запоріжжя,Славянська, Кременчука, Львова, Дніпропетровська та області. Юнаки змагатимуться у 10-ти вагових категоріях. Переможці та призери турніру отримаютьмедалі, кубкита дипломи, зазначають організатори заходу.
   Відкритий Всеукраїнський турнір з дзюдо «ХХVІІ Меморіал Івана Прищепи» проводиться з метою популяризації цього виду спорту серед молоді та виховання здорового покоління. Організатори змагань - громадська організація «Спортивний клуб «Дзюдо-Дніпро». Турнір проводиться за підтримки Дніпропетровської федерації дзюдо та Дніпропетровської міської ради.