Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Концертна програма для дітей-переселенців«Світ очима дітей».

   28 лютого о 12.00 у будинку культури «Металург» (вул. Косіора, 27К) відбудеться концертна програми для дітей-переселенців з Донецької та Луганської областей «Світ очима дітей». Про це повідомили в Індустріальній районній раді.
   Цього дня для запрошених дітей на сцені будинку культури виступатимуть творчі колективи міста, серед них народний джаз-балет «Антарес», зразковий ансамбль народного танцю «Щасливе дитинство», зразковий ансамбль сучасної хореографії «Іскорка», зразковий вокально-хореографічний ансамбль «Жайвір», вокальний ансамбль «Арт-Ріо», ансамбль «Асорті», зразковий ансамбль сучасної хореографії «Сюрприз» та інші. По закінченню заходу на вулиці будуть випущені у небо синьо-жовті кульки як символ мирного небо над головою. 
   З 11.00 у будинку культури працюватимуть різні майстер-класи, де з-поміж іншого можна буде  навчитися таким технікам як ори гамі та миловаріння. Під час заходу працюватиме виставка малюнків вихованців дитячої художньої школи №1 «Світ навколо нас», всі роботи учасників згодом будуть передані військовим у зону АТО, додають у райраді.