Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Зимовий чемпіонат міста з легкої атлетики.

    25 лютого об 11.00 у спеціалізованій дитячо – юнацькій школі олімпійського резерву №3 (вул. Білостоцького, 4-а) стартує зимовий чемпіонат міста з легкої атлетики. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.
    О 15.00 зазначені змагання стартують й у Дніпропетровському державному інституті фізичної культури і спорту (вул. Набережна Перемоги, 10).
    У чемпіонаті, який проходитиме 25-26 лютого, візьмуть участь вихованці дитячо- юнацьких спортивних шкіл, спортивних клубів та студенти вищих навчальних закладів. Спортсмени змагатимуться у бігу на 60 м, 200 м, 400 м, 800 м, 1500 м та 3000 м , 60 м з бар’єрами, у стрибках у довжину, висоту, з жердиною, штовханні ядра, метанні диску
Чемпіони та призери чемпіонату будуть нагороджені дипломами, зазначають в управлінні.  
    В  рамках зимового чемпіонату  міста з легкої атлетики проходитиме чемпіонат серед команд вищих навчальних закладів. За його результатами будуть визначені кращі команди серед вищих навчальних закладів 1-2 рівня акредитації (технікуми та коледжі) та вищих навчальних закладів 3-4 рівня акредитації ( інститути, університети, академії), додають в управлінні.