Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Підведення підсумків міського конкурсу «Музична веселка».

  13 лютого о 14.30 у Дніпропетровській дитячій музичній школі №15 (вул. Генерала Грушового, 8-а) відбудеться підведення підсумків міського відкритого конкурсу виконавської майстерності учнів шкіл естетичного виховання «Музична веселка». Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Ірини Зайцевої.
   Під час заходу відбудеться нагородження переможців конкурсу у номінаціях: «класичний вокал» та «естрадний вокал», а також  гала-концерт.
   Учасниками конкурсу вокалістів стали 62 представника музичних шкіл віком від 9 до 15 років: 32 солісти та 30 ансамблів. Всі діти будуть нагороджені дипломами, переможці – медалями лауреатів за І, ІІ та ІІІ місце, зазначають в управлінні.
   Міський конкурс виконавської майстерності учнів шкіл естетичного виховання «Музична веселка» проводиться за ініціативи управління культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради з 2002 року. У конкурсі беруть участь учні-солісти та творчі колективи (ансамблі, оркестри) у всіх вікових категоріях та за різними номінаціями.