Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Нарада щодо надання субсидій.

  30 січня об 11.00 в управлінні праці та соціального захисту населення Жовтневої районної у місті ради (просп. Героїв, 40) відбудеться нарада щодо змін у наданні субсидій на житлово-комунальні послуги для населення. Про це повідомили в управлінні праці та соціального захисту населення Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю першого заступника міського голови Анатолія Крупського.
  Починаючи з жовтня 2014 року управління праці та соціального захисту населення районних у місті рад здійснюють роботу з призначення житлових субсидій на опалювальний період 2014-2015 років за новими соціальними нормативами користування житлово-комунальними послугами,  які діють з 1 жовтня 2014 року.  На сьогодні до управління праці та соціального захисту населення Жовтневого району за призначенням субсидії звернулося 3 тисячі 368 сімей, з них вже її отримують 3 тисячі 112 родин. Загалом по місту субсидію на житлово-комунальні послуги на сьогодні отримують 23 тисячі 465 сімей.
  За статистичними даними середній розмір субсидії за грудень 2014 року складає – 391 гривня щомісячно, максимальній її розмір 1 тисяча 100 гривень, додають в управлінні.