Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Благодійний ярмарок "Альтаїру".

    18 грудня о 15.00 у Дніпропетровському Центрі професійно-технічної освіти (вул. Алтайська, 6а) відбудеться  благодійний ярмарок та концерт до Дня Святого Миколая «Прийди до нас, Миколаю». Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради.
   На ярмарку будуть продавати домашню випічку батьків вихованців та керівників гуртків Центру позашкільної роботи та дитячої творчості «Альтаїр». Центр позашкільної роботи налічує 20 гуртків художньо-естетичного, декоративно-вжиткового, навчально-пізнавального, соціально-реабілітаційного, спортивно-оздоровчого, краєзнавчого та дослідно-експериментального напрямів. Окрім того, керівники декоративно-вжиткового напряму проведуть майстер-класи з солоного тіста, квілінгу, витинанки та петриківського розпису. Зібрані під час ярмарку кошти витратять на закупівлю товарів першої необхідності для малюків із дитячої лікарні № 3, в якій  лікують новонароджених дітей з патологіями серця, зазначають в управлінні освіти  та науки.
   Після ярмарку відбудеться концерт, в якому візьмуть участь творчі колективи  центру позашкільної роботи«Альтаїр», додають в управлінні.