Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

"КаВуН - 2014" запрошує на фінал.

   17 грудня о 18.00 у актовій залі Придніпровської державної академії будівництва та архітектури (вул.Чернишевського,24-а)відбудеться фінал відкритого міжвузівського чемпіонату команд КВН «КаВуН-2014».Про це повідомили в управління у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Привітає фіналістів перший заступник міського голови Анатолій Крупський.
    У фіналі будуть змагатися : збірна «Джанкой – 500 дней лета»- Національна металургійна академія України;«Два с половиной человека»- Дніпропетровський національний університет ім. Олеся Гончара;  «Газманов»- Придніпровська  державна академія будівництва та архітектури, «Шутки в сторону» - м. Дніпропетровськ;«Женская сборная 180 и выше» - Дніпропетровський національний університет ім.О.Гончара. Всього ж у 22-му сезоні чемпіонату брали участь 36 команди з  Дніпропетровська, Києва, Запоріжжя та Донецька, зазначили в управлінні.
    Відкритий міжвузівський чемпіонат команд КВН «КаВуН» функціонує з 1992. За 22 сезони в іграх міжвузівського чемпіонату КВН взяло участь  більше 300 команд КВН, а самі  ігри відвідало понад 460 тисяч чоловік. Для багатьох команд чемпіонат став стартом подальшої кар'єри у КВН, що позначилося на підвищенні позитивного іміджу вищих навчальних закладів, які вони представляли й Дніпропетровська в цілому, додали в управлінні у справах молоді та спорту.