Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкритя фестивалю " Кріз терени до зірок".

12 грудня о 12.45 у культурно-спортивному комплексі «Шинник» (вул. Героїв Сталінграда 118-а, мала зала)  відбудеться відкриття міського фестивалю дитячої творчості  та мистецтва серед дітей з особливими потребами «Крізь терени до зірок».  Про це повідомили у міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Привітає учасників фестивалю заступник міського голови Ірина Зайцева.
  У концерті  візьмуть участь обдаровані  діти з кожного району міста, вони продемонструють свої таланти у вокалі, музичному мистецтві, хореографії та декламуванні. Переможці та учасники фестивалю будуть нагороджені призами, дипломами та грамотами, зазначають у міському центрі.
  До початку концерту з 12.00 у холі палацу культури працюватиме виставка творчих робіт дітей з особливими потребами. Там можна буде побачити малюнки, вироби з дерева та бісеру,  вишивки тощо.
  Фестиваль “Крізь терени до зірок” проводиться 14 рік поспіль з метою виявлення обдарованих дітей з вадами здоров’я, розвитку їх творчого потенціалу та соціалізації їх у суспільстві