Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Семінар для представників ЗМІ «Енергоефективність та альтернативна енергетика у ЗМІ».

11 грудня  з 9:30 до 16:00 в приміщенні  готелю«Reikartz»(вул. Красна, 12, конференц-зала, 1-й поверх) відбудеться семінарі для представників засобів масової інформації «Енергоефективність та альтернативна енергетика у ЗМІ». Про це повідомили в департаменті промисловості, підприємництва та інвестицій Дніпропетровської міської ради.

  Проект USAID«Муніципальна енергетична реформа в Україні»  у співпраці з міською радою Дніпропетровська та Українським освітнім центром реформ запрошують до участі в одноденному семінарі «Енергоефективність та альтернативна енергетика у ЗМІ» журналістів, які працюють з темами ЖКГ, енергоефективності, альтернативних джерел енергії, тарифної реформи, створення та управління ОСББ, або тих, хто серйозно зацікавлені у їх висвітленні.

Мета заходу – підвищення рівня знань журналістів щодо питань енергетичної безпеки країни, енергоефективності, впровадження енергозберігаючих технологій у багатоповерхових будинках, реалізації Планів дій сталого енергетичного розвитку, використання джерел альтернативної та чистої енергії, переваг ОСББ, тарифної реформи.
 
Шановні колеги!
З питань акредитації звертатися за телефонами
 050-919-84-79, Наталя Назаренко
099-956-80-89 ,Ганна Осіпян.