Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Підведення підсумків фестивалю-конкурсу «Ми проти насильства і жорстокості».

  27 листопада о 14.00 у Міському палаці дітей та юнацтва (Набережна Перемоги, 5, кімн. 11) відбудеться урочисте підведення підсумків міського просвітницького фестивалю-конкурсу «Ми проти насильства і жорстокості». Про це повідомили у самому палаці. Привітає учасників заходу заступник міського голови Олена Лозенко. Під час заходу відбудеться нагородження переможців та лауреатів фестивалю-конкурсу
   Просвітницький фестиваль-конкурс «Ми проти насильства і жорстокості» проводився в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» серед вихованців навчальних закладів міста. Фестиваль-конкурс проходив за номінаціями: малюнок на тему «Мій улюблений світ – без насильства, де немає страждання й війни…», фотозображення на тему «Світ чудовий без жорстокості та насильства», соціальна реклама (відеоролик) на теми: «Ми проти насильства та жорстокості», «Нам не важливо на чиєму боці сила, важливо те, на чиєму боці право». На міський етап було подано 97 малюнків, 157 фото та 31 відеоролик. Найвищий рівень мають творчі роботи учнів навчальних закладів Самарського, Красногвардійського, Кіровського, Амур-Нижньодніпровського районів міста. Усі малюнки, надіслані на міський етап фестивалю-конкурсу, будуть передані через волонтерів бійцям АТО, зазначають організатори заходу.
   Просвітницький фестивалю-конкурсу «Ми проти насильства і жорстокості» організовано Дніпропетровським міським управлінням ГУМВС України в Дніпропетровській області за підтримки управління освіти та науки Дніпропетровської міської ради з метою попередження проявів насильства серед учнівської молоді, виховання у дітей толерантного ставлення до ближнього.