Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Благодійний аукціон картин із піску «Підтримай тих, хто тебе захищає».

   20 листопада о 19.00  в арт-галереї культурно-ділового центру «Менора» (вул. Шолом-Алейхема, 4, ІІ поверх) відбудеться благодійний аукціон картин із піску «Підтримай тих, хто тебе захищає», який проводиться на підтримку української армії. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Ірини Зайцевої.
   На аукціоні будуть представлені 26 картин, створені художниками пісочної анімації під час ІІ Міжнародного фестивалю пісочної анімації «Прикосновение». Усі картини є унікальними, вони надруковані в єдиному екземплярі на полотні з галерейною натяжкою, оскільки це був єдиний спосіб зберегти роботи, намальовані піском.На І поверсі будуть виставлені дитячі роботи, надруковані на акрилі. Їх теж можна буде придбати за символічну суму. Усі зібрані від продажу картин кошти будуть передані у воєнний госпіталь на потреби військових, зазначають організатори.
   Благодійний аукціон картин із піску «Підтримай тих, хто тебе захищає» проводиться Міжнародним фестивалем пісочної анімації «Прикосновение» та студією пісочної анімації  «Волшебник» за підтримки Дніпропетровської міської ради.