Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Ігри півфіналу міжвузівського чемпіонату команд КВК «КаВуН-2014».

  19 листопада о 18.00 в актовому залі Придніпровської державної академії будівництва та архітектури (вул. Чернишевського,24а) відбудуться ігри  півфіналу відкритого міжвузівського чемпіонату команд КВК «КаВуН-2014». Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Ігри розпочинатимуться 19 та 20 листопада о 18.00.
   До півфіналу чемпіонату вийшли 10 команд із 6 вузів Дніпропетровська - команда «Газманов» (Придніпровської державної академії будівництва та архітектури), «Женская сборная 180 и выше», «УРУРУ», «Два с половиной человека» (Дніпропетровський національний університет ім. о. Гончара), «Около Худого» (Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту ім. ак. В. Лазаряна), «23» (Дніпропетровський університет економіки та права ім. А. Нобеля), «Реальная валюта» (Дніпропетровська державна фінансова академія), «500 дней лета» (Національна металургійна академія України), «Шутки в сторону» (збірна Дніпропетровська), «Джанкой» (збірна Дніпропетровська). Загалом для участі у чемпіонаті цього року було подано понад 40 заявок із вузів різних міст України, зазначають в управлінні.
   Відкритий міжвузівський чемпіонат команд КВК «КаВуН» проводиться з 1992 року за ініціативою управління у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради, додають в управлінні.