Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Студентська військово-патріотичної гра у пейнтбол.

   14 листопада об 11:00 на базі пейнтбольного клубу «Агресор» (Молодіжний парк відпочинку та дозвілля,вул. Набережна Заводська, 53) відбудеться студентська військово-патріотичної гра у пейнтбол з елементами національної символіки. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Привітає учасників гри заступник міського голови Ірина Зайцева. 
   У грі візьмуть участь 17 команд вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня акредитації, 2 команди з ВНЗ І-ІІ рівня акредитації та команди Дніпропетровської молодіжної ради при міському голові, загалом близько 100 студентів міста, зазначають в управлінні.  
   Студентська військово-патріотичної гра у пейнтбол проводиться в рамках міського міжвузівського турніру «Битва за виш», її приурочено до Дня студента. В рамках турніру команди органів студентського самоврядування візьмуть участь в таких іграх, як більярд, пейнтбол, боулінг. Крім того, у студентів є можливість проявити свій інтелектуальний рівень, кмітливість та акторську майстерність в іграх: «Мафія», «Quiz Night» та «Poker Face». Турнір проводиться з метою пропаганди здорового способу життя, об'єднання студентського активу вищих навчальних закладів міста для розвитку студентського самоврядування, зазначають в управлінні.
   У Дніпропетровську 18 вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації та 25 навчальних закладів I-II рівня акредитації, в яких навчається близько 120 тисяч студентів, додають в управлінні.
   17 листопада відзначається День студента, свято започатковане згідно з Указом Президента України з 1999 року.