Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочисте відкриття ХV фестивалю студентських театрів «Театральна сесія-2014».

  13 листопада о 16.30 у Палаці студентів  Дніпропетровського національного університету ім. О.Гончара (пл. Шевченка, 1) відбудеться урочисте відкриття ХVфестивалю студентських театрів «Театральна сесія-2014». Фестиваль проводиться до  Міжнародного Дня студента. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Ірини Зайцевої.
   У фестивалі візьмуть участь 12 молодіжних театральних колективів з Дніпропетровська,  Києва, Cум,  Новомосковська,  Полтави.  Виступи театральних колективів проходитимуть з 13 по 16 листопада. Спектаклі фестивалю представлятимуть різноманітні жанри від драми до музичної комедії та естради. Режисер фестивалю – головний режисер Палацу студентів ДНУ ім. Олеся Гончара, заслужений працівник культури України Ігор Трахт. 16  листопада відбудеться святкове закриття фестивалю з нагородженням переможців та  театральним капусником для учасників. Усі колективи, які представляють вистави, будуть нагороджені спеціальними пам’ятними дипломами і призами. Крім того, режисерське журі нагородить дипломами за акторську роботу кращих дебютантів кожного колективу-учасника фестивалю, зазначають в управлінні.
   Фестиваль студентських театрів «Театральна сесія» проводиться з метою виявлення творчих досягнень театральних колективів, залучення молоді до різних форм театральної діяльності.