Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прийом до Дня працівників харчової та переробної промисловості.

  16 жовтня об 11.00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, кім. 724) відбудеться святковий прийом до Дня працівників харчової та переробної промисловості України. Про це повідомили у департаменті споживчого ринку і сфери послуг Дніпропетровської міської ради. Привітає запорошених із професійним святом заступник міського голови Ірина Зайцева.
  На захід запрошені керівники та працівники підприємств харчової та переробної промисловості, найкращим з них будуть вручені подяки міського голови, зазначають у департаменті.
  У Дніпропетровську за вісім місяців підприємства харчової промисловості виготовили продукції на 6,9 мільярдів гривень, це на 1,5 мільярдів гривень більше ніж за аналогічний період минулого року. У Дніпропетровську понад 200 підприємств, які виробляють продукти харчування і займаються переробкою сільськогосподарської сировини, там працює понад 20 тисяч людей.
  День працівників харчової промисловості відзначається в Україні у третю неділю жовтня. Указ про започаткування свята підписав Президент України у 1995 році.