Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Засідання координаційної ради щодо енергоефективних технологій у фермерських господарствах.

  16 жовтня о 10.00 на базі Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету (вул. Ворошилова, 25, 3 поверх, актова зала) відбудеться виїзне розширене засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва щодо покращення життєдіяльності фермерських господарств за рахунок впровадження енергоефективних технологій. Про це повідомили в управлінні розвитку підприємництва та інвестицій Дніпропетровської міської ради.
  Захід відбудеться за участю керівників різних підприємств та установ міста. Під час засідання планується провести короткий дайджест інноваційних розробок фахівцівДніпропетровського державного аграрно-економічного університету, ознайомити учасників заходу з виробничими можливостями та потребами підприємств міста та фермерських господарств, зазначають в управлінні.
  Виїзне розширене засіданнякоординаційної ради з питань розвитку підприємництва проводиться  в рамках Програми розвитку малого та середнього підприємництва у Дніпропетровську на 2014 рік. Протягом 2013 – 2014 років подібні зустрічі активу підприємців міста відбулись в наукових закладах: Національному гірничому університеті, Дніпропетровському національному університеті ім. О. Гончара та на підприємствах: «Дніпротехсервіс», «Придніпровська ТЕС», «Інтерпайп Сталь», ДП НВК «Електровозобудування», додають в управлінні.