Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Фестиваль дитячої творчості «Почути один одного».

  27 вересня об 11.00 у парку Шевченка (відкритий майданчик біля Палацу студентів Дніпропетровського національного університету ім. О.Гончара) відбудеться фестиваль дитячої творчості «Почути один одного». Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Олени Лозенко.
  На фестиваль запрошено близько 250 школярів та дітей з особливими потребами. Супроводжуватимуть їх студенти-волонтери Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара та  Дніпропетровського педагогічного коледжу. Для дітей з особливими потребами організатори свята підготували різноманітні творчі майстер класи – ліплення з глини, декоративний і петриківський розпис та інше.
  Організатори фестивалю - громадські організації «Янгол дитинства», «ДАСІД», «Дитинство за межею», «Особливе дитинство» та управління освіти та науки Дніпропетровської міської ради.
  Фестиваль дитячої творчості «Почути один одного» проводиться другий рік поспіль з метою розширення кола спілкування дітей з особливими потребами, привернення уваги громадськості до творчого розвитку дітей з інвалідністю, сприяння ефективному введенню інклюзивної освіти у навчальних закладах міста.