Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва щодо енергоефективних технологій.

   24 вересня о 10.30 на базі Державного підприємства НВК «Електровозобудування» (вул. Орбитальна, 13) відбудеться виїзне розширене засіданнякоординаційної ради з питань розвитку підприємництва Дніпропетровської міської ради на тему:«Енергоефективні технології». Про це повідомили в управлінні розвитку підприємництва та інвестицій Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю міського голови Івана Куліченка.
   До участі у засіданні запрошено членів координаційної ради з питань розвитку підприємництва, керівників виробничих підприємств малого та середнього бізнесу міста.Під час заходу відбудуться короткі презентаціїінноваційних розробок з питань енергоефективності, ознайомлення учасників з практичним застосуванням обладнання та технологій енергозбереження, зазначають в управлінні.
   Розширене засіданнякоординаційної ради з питань розвитку підприємництва проводиться в рамках реалізації Програми розвитку малого та середнього підприємництва у Дніпропетровську. Протягом 2013 – 2014 років аналогічні зустрічі активу підприємців міста відбулись на підприємствах: «Дніпротехсервіс», «Придніпровська ТЕС», «Інтерпайп Сталь», а також у Національному гірничому університеті та Дніпропетровському національному університеті ім. О. Гончара.