Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Свято до Дня батька.

   20 вересня о 10.00 на фестивальному майданчику дитячого парку Л. Глоби відбудеться проведення благодійної акції до Дня батька. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської ради.
   На акцію запросять батьків з дітьми, які відпочиватимуть у парку. Для них організатори підготували спортивні  змагання та творчі майстер-класи. На головній сцені виступатимуть дитячі та молодіжні творчі колективи нашого міста. Організатори підготували таку розважальну програму, щоб максимально зблизити батьків з дітьми та навчити дітей і татусів працювати у команді.
   Під час свята Громадська організація «Центр захисту життя та сімейних цінностей» буде проводити збір коштів та речей для вагітних та новонароджених дітей з сімей переселенців з Донецької та Луганської областей, зазначають в управлінні.
   Організатори акції до Дня батька - Дніпропетровський осередок міжнародної громадської організації «Міжнародний Центр батьківства», Дніпропетровська молодіжна рада при міському голові та управління у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради, додають в управлінні.
   Всенародний День батька відзначають щорічно у третю неділю вересня з 2009 року за ініціативою міжнародної громадської організації «Міжнародний Центр батьківства».