Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урок-мужності «Герої не вмирають».

  19 вересня о 14.30 у ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою (вул Космондромна, 7) відбудеться урок-мужності «Герої не вмирають». Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради.
  Урок проводитиметься для ліцеїстів, які вступили до закладу у 2014 році: 80 ліцеїстів І курсу (9 клас), 32 ліцеїстів ІІ курсу (10 клас). Під час заходу їм розповідатимуть про Збройні Сили України, тривожні події в Україні за останнє півріччя, реальні приклади героїзму військовослужбовців та громадян, працівників і випускників ліцею, які беруть участь у бойових діях та несуть службу в лавах військових формувань; хронологію подій, що передували АТО. Урок супроводжуватиметься відеороликами та презентаціями, музичними та поетичними композиціями, віршами та піснями у виконанні ліцеїстів, завершиться флешмобом «Я тобі наказую жити!», зазначають в управлінні.
  Урок-мужності «Герої не вмирають» проводиться з метою військово-патріотичного виховання ліцеїстів на прикладах героїчних вчинків захисників Вітчизни під час антитерористичної операції, додають в управлінні.