Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Кубок української стрітбольної ліги 3х3.

  13 вересня о 10.00 у парку ім. Лазаря Глоби відбудеться кубок української стритбольної ліги 3х3 «Dnipro Streetball Cup: City Day». Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.
  В рамках турніру відбудуться змагання для юнаків та дівчат до 16 років, турнір для чоловічих та жіночих команд. Зокрема, програмою турніру передбачено: турнір Української стритбольної ліги 3х3 для гравців від 17 років; турнір Української стритбольної ліги 3х3 для гравців до 16 років; турнір Української стритбольної ліги 3х3 серед жіночих команд; конкурс данків (кидки, коли баскетболіст закидує м'яч у корзину зверху); конкурс трьохочкових кидків. У команді по 3 - 4  спортсмени, зазначають в управлінні.
  Переможців турніру 3х3  нагородять кубками, медалями та призами.Призовий фонд кубку від баскетбольного клубу  «Дніпро» 20 тисяч гривень. Зокрема, переможець в чоловічій категорії отримає 5 тисяч гривень, у жіночій - 3 тисячі, фіналіст у чоловічій команді - 3 тисячі гривень, у жіночій - 2 тисячі. Кращому серед юнаків вручать - 2 тисячі хлопцю та 1 тисячу гривень дівчині. Кращому Данкеру - 3 тисячі гривень, а «далекобійнику» - 1 тисячу гривень, додають в управлінні.
  Організатори відбіркового етапу Української Стритбольної ліги 3х3 -  баскетбольний клуб «Дніпро», Дніпропетровська Федерація баскетболу 3х3 та «Українська стритбольна ліга 3х3», управління у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.