Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Засідання регіонального відділення Асоціація міст України.

   12 вересня о 13.00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала)відбудеться засідання Дніпропетровського регіонального відділення Асоціація міст України щодо законодавчих ініціатив і процесів реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні. Про це повідомили у самому відділенні.
   У заході візьмуть участь міські голови Дніпропетровського регіонального відділення Асоціації міст України, зокрема, Президент АМУ, Криворізький міський голова Юрій Вілкул та віце-президент АМУ, дніпропетровський міський голова Іван Куліченко. Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) на засіданні представлятимуть керівник Бюро USAID у справах країн Європи та Євроазії Пейдж Александер, директор регіональної місії USAID в Україні, Білорусі, Молдові та Кіпрі Джед Бартон.
   Під час засідання особливу увагу буде приділено міжбюджетним відносинам та децентралізації фінансів. Керівники міст Дніпропетровщини поділяться досвідом участі в реалізації проектів та програм міжнародної технічної допомоги. Окрім того, міські голови узгодять та затвердять актуальну для місцевого самоврядування тематику засідань регіональної дорадчої ради в Дніпропетровській області на 2015 рік, додають у Дніпропетровському регіональному відділенні АМУ.
   Асоціація міст України – всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування - об’єднує 556 міст, селищ, сіл України. АМУ створена з метою захисту прав та інтересів територіальних громад, сприяння їх соціально-економічному і культурному розвитку.