Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Благодійна акція «Твоя доброта має значення».

  29 серпня о 18.00 в літньому театрі Центрального міського дитячого парку Л.Глоби відбудеться благодійна акція-концерт на підтримку українських військових «Твоя доброта має значення». Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міськкї ради. На сцені театру виступатимуть місцеві гурти «Крок вперед», «Фэйдеры», «Leenckor»,співачка Ганна Буцик, вихованці школи олімпійського резерву з художньої гімнастики, зооцентру Міського палацу дітей та юнацтва та інші дніпропетровські таланти. На майданчику біля літнього театру проходитимуть майстер-класи для дітей з народної творчості та працюватиме національний ярмарок, зазначають в управлінні.
  Квиток на благодійний концерт коштує 10 гривень, кошти, виручені від продажу квитків та товарів національного ярмарку будуть направлені на потреби 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади Збройних сил України.
  Організатори заходу - громадська організація «Дніпровська варта» за підтримки управління культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради.