Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпропетровську нагородять переможців відкритого турніру з кінного спорту.

   8 серпня о 12.00 на базі спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з кінного спорту(вул. Передова, 775-а)відбудеться нагородження переможців Відкритого турніру з кінного спорту пам’яті заслуженого працівника культури Людмили Китаєвої.Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Привітає учасників змагань заступник міського голови Ірина Зайцева.
   На змагання з’їхались близько 120  спортивних пар кінного спорту з Дніпропетровської, Запорізької, Донецької, Луганської, Полтавської та Харківської області. У програмі заходу дві дисципліни кінного спорту: подолання перешкод та виїздка (вища школа верхової їзди), зазначають в управлінні.
   Відкритий чемпіонат міста з кінного спорту проводиться понад 20 років з метою набуття спортсменами стартового досвіду та виявлення кращих пар дляучасті у національних змаганнях.
   Людмила Андріївна Китаєва упродовж багатьох років була директором спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву. Разом зі своїм чоловіком стояла у витоків розвитку  кінного спорту у Дніпропетровську.