Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Зустріч міського голови з учасниками літньої школи самоврядування громадських активістів

1 серпня о 10.00 у приміщенні Дніпропетровської міськоі ради(просп. К. Маркса, 75, к. 724) відбудеться зустріч міського голови Івана Куліченка  з учасниками літньої школи самоврядування громадських активістів. Про це повідомили в управлінні внутрішньої політики Дніпропетровської міської ради. 
   В ході зустрічі мова йтиме  про особливості роботи місцевого самоврядування у Дніпропетровськуі, організаційну структуру Дніпропетровської міської ради, склад та діяльність регіонального відділення Асоціації міст України. Окрім цього учасникам заходу вручать сертифікати літньої школи самоврядування, зазначають в управлінні.
  Літня школа місцевого самоврядування працювала з 28 липня по 1 серпня у Новомосковському районі. Організатором  школи є Центр громадянських ініціатив та представництво фонду Фрідріха Науманна в Україні. За словами організаторів, завдання школи полягає в передачі знань та навиків в окремих аспектах місцевого самоврядування, командної проектної діяльності. Їі учасниками стали люди зі стажем активної діяльності у громадській сфері на місцевому та регіональному рівнях з
Харкова, Одеси, Полтави, Дніпропетровська, Запоріжжя, Донецька та Мелітополя.