Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Покладання квітів з нагоди 18-ї річниці Конституції України.

  28 червня о 10.00 відбудеться покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку (вул. Леніна, 6) з нагоди 18-ї річниці Конституції України. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. У церемонії візьмуть участь керівники області, міста, районів, силових структур, представники політичних партій та громадських організацій.
  Під час урочистостей виступатиме академічний фольклорно – хореографічний ансамбль „Славутич ”, юні переможці конкурсу читців зачитають вірші про Україну, Зінаїда Чепа у супроводі ансамблю «Славутич» та Народного хореографічного ансамблю „Ровесник” заспіває пісню «Рідна земля», зазначають в управлінні. 
  Конституцію України було ухвалено 28 червня 1996 року.
  З 9.45 до 11.00 по вулиці Леніна від проспекту Карла Маркса до вулиці Плеханова буде тимчасово перекрито рух транспорту у зв’язку з проведенням заходів щодо відзначення 18-ї річниці Конституції України. Про це повідомили у департаменті взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної та оборонної роботи і з питань надзвичайних ситуацій Дніпропетровської міської ради.